Juvenalian tiedotus on sähköistä!

Juvenalian tiedottaa sähköisellä DA CAPO -uutiskirjeellä, joka lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen noin 5-6 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä kerrotaan aina opiston tärkeistä opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista. 
Uutiskirjettä voit lukea myös nettisivujen kautta. Tiedotuslehden ”Da Capo” palkki näkyy vain ollessasi kirjautuneena sisään. Kaikki Da Capot ovat aina myös luettavissa nettisivuillla samassa kohtaa, joten tiedot viimeisimmistäkin uutiskirjeistä ovat aina saatavillasi tarvittaessa. Muista vain kirjautua sisään netin yleisellä oppilastunnuksella nettisivuille tullessasi.


Uusille oppilaille on tiedotettu netin oppilastunnukset uutiskirjeen rekisteröitymistä varten  lukukauden aloitusinfon yhteydessä sekä jaetaan tiedotteena opintojen alettua elokuussa.
Uutiskirjeen haluavat musiikkileikkikoululaisten vanhemmat saavat nettitunnukset syyskauden alussa jaettavan lukuvuositiedotteen yhteydessä. 

Yleiset netin oppilastunnukset ovat kaikille oppilaille samat! Tunnuksilla pääset katsomaan myös opettajien yhteystietoja (puh.nrot) Da Capo-palkin alta ollessasi nettisivuilla sisäänkirjaantuneena.


Miten rekisteröidyn Da Capon saajaksi?

Klikkaa oikealla yläreunassa olevaa kirjaudu-kohtaa. Kirjoita netin oppilastunnus: käyttäjänimi ja salasana

HUOM! Kaikilla sama yleinen tunnus – älä yritä muuttaa sitä!
Nettisivujen oppilastunnuksesta tiedotettu uusille oppilaille eri yhteyksissä, mutta voit kysyä sitä tarvittaessa myös omalta opettajaltasi tai toimistosta. (Oppilaan omat henkilökohtaiset Eepos-tunnukset on eri asia)

Tuplaklikkaa nettisivujen yläpalkissa nyt uutena näkyvää yläotsikkoa ”Da Capo”.  Saat näkyviin sivun, jossa on ylimmäisenä kaikki lähetetyt tiedotteet. Alempana on uutiskirjeen tilauskohta.

Klikkaa linkkiä sivun alareunassa ”uutiskirjeen tilaus”. Kirjoita oma nimesi, sähköpostiosoite (huom! espoo.opit.fi osoite ei ota viestejä vastaan) valitse instrumenttisi, osasto (ei pakollinen). Paina sitten “Tilaa Da Capo” nappia.

 

Nykyiset uutiskirjeen saajat 

Muistattehan pitää yhteystietonne myös ajantasalla päivittämällä  muuttuneet sähköpostitietonne aiemmin omaan sähköpostiinne tulleen uutiskirjeen loppussa olevan  yhteystietolinkin kautta.

 

Tutustu uutiskirjeen tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen täällä

 

Facebook

Olemme myös facebookissa, jossa ilmoitamme viikottain ajankohtaisista asioista. Tykkäämällä sivujamme saat fb-tiedotteet omaan uutisvirtaasi ja olet mukana aina meneillään olevissa tykkäyskamppanjoissa. Tutustu tästä

 

 

Print Friendly, PDF & Email