Juvenalian tiedottaa pääasiallisesti  Da Capo -uutiskirjeellä, joka lähetetään Eepoksessa ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen noin 4–5 kertaa lukukaudessa.

Uutiskirjeessä kerrotaan aina opiston tärkeistä opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista. Kaikki Da Capot ovat luettavissa myös nettisivuilla, joten tiedot ovat aina saatavillasi tarvittaessa. Tiedotuslehdet sisältävä “Da Capo” palkki näkyy vain ollessasi kirjautuneena sisään.

Uusille oppilaille on tiedotettu netin oppilastunnukset lukukauden aloitusinfon yhteydessä sekä jaettu tiedotteena opintojen alettua elokuussa. Yleiset netin oppilastunnukset ovat kaikille oppilaille samat!

Tunnuksilla pääset katsomaan myös opettajien yhteystietoja (puh.nrot) Da Capo-palkin alta ollessasi nettisivuilla sisäänkirjaantuneena.

Netin oppilastunnuksen voit kysyä omalta opettajaltasi, tai toimistosta.

 

Miten voin lukea jo lähetettyjä Da Capoja?

Klikkaa oikealla yläreunassa olevaa kirjaudu-kohtaa. Kirjoita netin oppilastunnus: käyttäjänimi ja salasana

Kaikilla sama yleinen tunnus – älä yritä muuttaa sitä!
Nettisivujen oppilastunnuksesta tiedotettu uusille oppilaille eri yhteyksissä, mutta voit kysyä sitä tarvittaessa myös omalta opettajaltasi tai toimistosta. (Oppilaan omat henkilökohtaiset Eepos-tunnukset on eri asia)

Tuplaklikkaa nettisivujen yläpalkissa nyt uutena näkyvää yläotsikkoa ”Da Capo”.  Saat näkyviin sivun, jossa on ylimmäisenä kaikki lähetetyt tiedotteet.

 

Jos tietosi muuttuvat lukuvuoden aikana  

Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla päivittämällä tiedot Eepokseen.

Tutustu uutiskirjeen tietosuoja- ja rekisteriselosteeseen täällä

 

Facebook, Instagram ja Youtube

Olemme myös facebookissa, jossa ilmoitamme viikottain ajankohtaisista asioista. Tykkäämällä sivujamme saat fb-tiedotteet omaan uutisvirtaasi ja olet mukana aina meneillään olevissa tykkäyskamppanjoissa. Tutustu tästä

Juvenalia on nyt myös Instagramissa:   #musiikkiopistojuvenalia.
Lisäksi Youtubeen on avattu Musiikkiopisto Juvenalian oma kanava – tilaa päivitykset itsellesi.

 

 

Tulossa myös Eepos-applikaatio –
seuraa tiedot
usta!

 

t. ”tiedotuskisu” Anne

Print Friendly, PDF & Email