hires

RINALDO – Sellosalissa 18.-22.11.2017
Katso traileri

Tässä artikkelissa olevat aiheet…
* Pro musica -säätiö nimesi Juvenaliassa opiskelleen Nina Rannan
* Lukuvuositiedot (ent. opintopäivyri) nyt netissä
* Uudet lukukausimaksut

* Peruutusehdot
* Musiikkiopisto Juvenalia täyttää 40
* Tilaa uutiskirje!
* Luova Impro -hankkeen valtakunnallinen seminaari 16.-17.11.2017

* Eepos -oppilastunnukset

Konsertit / Kurssit / Luennot

juvenalia-opp.eepos.fi

Länsiväylän artikkeli – Juvenalia 40v ja Rinaldo

Pro musica -säätiö nimesi Juvenaliassa opiskelleen Nina Rannan

Pro Musica Säätiön hallitus on nimennyt vuoden 2017 Nuoriksi muusikoiksi laulajattaret Elisaveta Rimkevitchin ja Aurora Martensin sekä pianisti Niina Rannan. Em. Nina Ranta on opiskellut aikanaan Juvenaliassa opettaja Maarit Honkasen johdolla. Onnittelut!

Vuoden nuoret muusikot 2017

Lukuvuositiedot (ent. opintopäivyri) nyt netissä

Juvenalian opintopäivyri on nyt sähköinen! Lue täältä koko lukuvuotta koskevat informaatiot lukukauden kestoista, lomista, maksuista, tasosuorituksista, vanhempainilloista ja muista käytänteistä.
Lukuvuosi – opintopäivyri

 

 

Uudet lukukausimaksut

Musiikkiopiston Juvenalian lukukausimaksut nousevat 01.08.2017 eli syyslukukauden alusta alkaen. Uusiin maksuihin pääset tutustumaan alla olevan linkin kautta.

http://www.juvenalia.fi/opistomme/lukukausimaksut/

Myös musiikkiopiston sisaralennuskäytäntö muuttuu syyslukukauden alkaessa: uudet alennusprosentit ovat 30 ja 15 % (nykyisin 50 / 25 %).

Maksujen korotus ja sisaralennusten muutokset johtuvat musiikkiopiston tiukasta taloustilanteesta.

 

 

Peruutusehdot

Oppilaspaikan peruutusehtoihin voit tutustua täältä.

Musiikkiopisto Juvenalia täyttää 40

Musiikkiopisto Juvenalia täyttää 40 vuotta vuonna 2017. Kaikki alkoi Rastaalasta syksyllä 1977. Tänään Musiikkiopisto Juvenalia on 1700 espoolaislapsen ja -nuoren musiikillinen kotipesä. Tervetuloa viettämään kanssamme juhlavuotta konsertteihimme ja tapahtumiimme! Konsertit

 

Tilaa uutiskirje!

Juvenalian tiedottaa ainoastaan sähköisellä DA CAPO -uutiskirjeellä, joka lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen noin 4-5 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä kerrotaan aina opiston tärkeistä opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista. Lue lisää

 

Luova Impro -hankkeen valtakunnallinen seminaari 16.-17.11.2017

Luova impro -hankkeen valtakunnallinen seminaari 16. – 17.11.2017 Musikinstitutet Kungsvägenin tiloissa Tapiolassa. Seminaarin kouluttajat ovat alansa huippua: Annika Gummerus-Putkinen, Teemu Kide, Jussi Kontinen, Mikko-Ville Luolajan-Mikkola, Anto Pett, Karla Suvanto, Jyrki Tenni, Teemu Viinikainen. Konkreettista kättä pidempää oppilaitosten opetussuunnitelmatyöhön.

Seminaariin voit ilmoittautua alla olevasta linkistä:
https://sites.google.com/avonia.fi/luova-improvisaatio/etusivu

Luova impro – kreativ impro on kolmen espoolaismusiikkioppilaitoksen yhteishanke. Hankkeessa ovat mukana Musikinstitutet Kungsvägen, Musiikkiopisto Avonia ja Musiikkiopisto Juvenalia. Opetushallitus rahoittaa hanketta.

 

Eepos-tunnukset

Eepos on oppilashallintajärjestelmä, jonne oppilailla on omat tunnukset (jatkoilmoittautumisen yhteydessä annettu / uusille oppilaille erikseen ilmoitettu). Eepos helpottaa oppilaiden ja vanhempien asiointia oppilaitoksessa. Palvelussa voit ilmoittautua oppilaaksi tai hallinnoida omia tietojasi jo opiskelevana oppilaana. Säilytä tunnukset huolellisesti! Ota yhteys toimistoon mikäli sinulla ei ole tunnuksia!

 

Konsertit / kurssit / luennot

Ajankohtaiset ja koko toimintakauden konsertit löydät täältä.
Syksyn eri kurssien ja luentojen tarjontaan voit tutustua täällä.

 

Katso myös opiston etusivun muut uutisartikkelit

 

Kamarimusiikkikilpailut – Juvenalia – Hakuaika – Espoo – musiikkiopisto – soittotunnit – laulutunnit – musiikkileikkikoulu – muskari – päiväkotimuskari
Print Friendly