Tässä artikkelissa olevat aiheet…

* Musiikkiopisto Juvenalian hallitus tiedottaa
* Kevätlukukausi 2019
* Musiikkiopiston uusi opetussuunnitelma

* Pikku naisia -musikaalin lipunmyynti alkanut
* Vilina Rainisto pianoakatemiaan
* Juvenalia Big Band julkisti 2. levyn / Levyarvostelu

* Peruutusehdot
* Tilaa Da Capo -uutiskirje!
* Eepos -oppilastunnukset

Konsertit  Kurssit  / MUHA -aikataulut

juvenalia.eepos.fi

 

Musiikkiopisto Juvenalian hallitus tiedottaa

Musiikkiopisto Juvenalia Hallitus 10.1.2019

Musiikkiopiston henkilöstölle ja oppilaille

Asia: Rehtorin tehtävänhoito
Hallitus on kokouksessaan 10.1.2019 päättänyt, että rehtorin poissa ollessa ja ennen kuin uusi rehtori on astunut palvelukseen, opistoon ei palkata sijaisrehtoria. Rehtorin päätettäväksi kuuluvat asiat, jotka on ratkaistava viivytyksettä, hoitaa hallituksen puheenjohtaja.

Kuka tahansa henkilöstöön kuuluva, opiskelija tai opiskelijan huoltaja voi halutessaan saada asiansa käsitellyksi esittämällä sen hallituksen puheenjohtajan ratkaistavaksi.

Uuden rehtorin haku ja valinta on meneillään. Uuden rehtorin odotetaan olevan palveluksessa viimeistään kesällä 2019.

Rehtorin tehtävien hoitoa varten hallituksen puheenjohtaja on tavattavissa opiston toimistossa viikoittain maanantaina klo 10-12. Hallituksen puheenjohtaja on myös tavoitettavissa puhelimitse tai sähköpostitse:

Petri Pöyhönen
petri.poyhonen@kolumbus.fi
050 3131689

 

Kevätlukukausi 2019

Kevätlukukausi  on ma 7.1. – to 23.5. – lue lisää lukuvuoden tärkeistä päivämääristä opistomme – lukuvuosi (ent. opintopäivyri). Tarkempaa informaatiota lukukauden kestoista, lomista, maksuista, tasosuorituksista, vanhempainilloista ja muista käytänteistä.

 

 

Musiikkiopiston uusi opetussuunnitelma

Musiikkiopisto Juvenalian uuteen opetussuunnitelmaan voit tutustua täältä -> Opistomme – Opetussuunitelma

 

 

Pikku naisia -musikaalin lipunmyynti alkanut

Juvenalian musiikkiteatterin keväällä 2019 esitettävän Pikku naisia -musikaalin lippuja voi ostaa nyt lippu.fi palvelun kautta. Myöhemmin lippuja saatavilla myös Juvenaliasta. Lue tarkemmat lisätiedot teoksesta ja lippujen hinnoista täältä.

 

 

Vilina Rainisto Nuorten Pianoakatemiaan

Juvenalian oppilas Vilina Rainisto on valittu Nuorten Pianoakatemiaan valtakunnallisessa karsinnassa 4.11. 2018. Karsintaan osallistui 17 nuorta pianistia ympäri Suomen. Arviointilautakunnassa olivat Niklas Pokki ja Teppo Koivisto Sibelius-Akatemiasta sekä Katariina Liimatainen Kuopion konservatoriosta.

Vilina on opiskellut Juvenaliassa v:sta 2012 alkaen Kari Tikkalan johdolla. Vilina on ahkera esiintyjä. Hänet on palkittu useissa kilpailuissa: XI Leevi Madetoja -pianokilpailussa alle 13-vuotiaiden sarjassa 2018, Tapiola-pianokilpailussa 10-12 -vuotiaiden sarjassa 2017 sekä 9-vuotiaiden ja sitä nuorempien sarjassa 2015, Diplomi Young Musician 2017 -kilpailussa Tartossa 10-vuotiaiden ja sitä nuorempien sarjassa. Esiintyminen finaalissa Tarton kamariorkesterin solistina Lepo Sumeran PianokonsertollaThree Wonders of the World.

Parhaillaan Vilina kerää ohjelmistoa pianon C-tutkintoa varten. Hän osallistuu lukuvuonna 2018-2019 musiikin perusteiden Lauluensemble-kurssille, jonka jälkeen hän on suorittanut kaikki musiikkiopistotason päättötodistukseen vaadittavat opinnot. Lähiaikojen suunnitelmissa on myös osallistuminen “Musica in Laguna D’arte”-pianotapahtumaan Chioggiassa, Italiassa heinäkuussa 2019 sekä pyrkiminen kansainväliseen nuorten pianokilpailuun “Merci, Maestro!”
Brysseliin keväällä 2019.

Nuorten pianoakatemia on v. 2013 perustettu Suomen kulttuurirahaston sekä Jane ja Aatos Erkon säätiön tukema nuorten erityislahjakkaiden koulu- ja lukioikäisten pianistien valmennusryhmä.

Nuorten pianoakatemia on opiskelijoille maksuton koulutusohjelma, joka toimii Jane ja Aatos Erkon säätiön rahoituksen turvin. Nuorten pianoakatemian opiskelijat tapaavat intensiivikurssien merkeissä 7–8 kertaa vuodessa. Viimeisen vuoden aikana pianoakatemiassa ovat opettaneet mm. pianotaiteilijat Tuija Hakkila, Antti Hotti, Hui-Ying Liu-Tawaststjerna, Niklas Pokki, Robert Levin, Emanuel Krasovsky, Age Juurikas ja Jeremy Denk.

 

 

Juvenalia Big Band julkisti 2. levyn

Mestarien seurassa – Jazz meets jazz -konsertissa to 11.10. julkistettiin Juvenalia Big Bandin uusin, kokonaan kotimaisen ohjelmiston ensilevytyksistä koostuva CD-levy.
Levyä voi ostaa Juvenalian iltavahtimestarilta 20 e hintaan.

Lue tästä Länsiväylän kirjoitus aiheesta

 

Peruutusehdot

Oppilaspaikan peruutusehtoihin voit tutustua täältä.

 

 

Tilaa Da Capo -uutiskirje!

Juvenalian tiedottaa ainoastaan sähköisellä DA CAPO -uutiskirjeellä, joka lähetetään ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen noin 4-5 kertaa vuodessa. Uutiskirjeessä kerrotaan aina opiston tärkeistä opiskeluun liittyvistä ajankohtaisista asioista sekä tapahtumista. Lue lisää

 

Eepos-tunnukset

Eepos on oppilashallintajärjestelmä, jonne oppilailla on omat tunnukset (jatkoilmoittautumisen yhteydessä annettu / uusille oppilaille erikseen ilmoitettu). Eepos helpottaa oppilaiden ja vanhempien asiointia oppilaitoksessa. Palvelussa voit ilmoittautua oppilaaksi, hallinnoida omia tietojasi (mm. osoitteenmuutokset) jo opiskelevana oppilaana tai jatkoilmoittautua jne.

Yhteystiedot on tärkeää pitää ajantasalla, jotta mahdollistetaan mm. laskutuksen ja tuntien peruutuksien onnistuminen.

Säilytä tunnukset huolellisesti! Ota välittömästi yhteyttä toimistoon mikäli sinulla ei ole tunnuksia!

 

Konsertit / kurssit / luennot

Ajankohtaiset ja koko toimintakauden konsertit löydät täältä.
Kevään eri kurssien ja luentojen tarjontaan voit tutustua (Kevään tiedot päivitetään tammikuun alussa)

 

Katso myös opiston etusivun muut uutisartikkelit

 

Vanhempia uutisartikkeleita sekä -linkkejä voit selata täältä (alkaen syyslukukausi 2017)

Kamarimusiikkikilpailut – Juvenalia – Hakuaika – Espoo – musiikkiopisto – soittotunnit – laulutunnit – musiikkileikkikoulu – muskari – päiväkotimuskari
Print Friendly, PDF & Email