Alkaen syyslukukaudesta 2017…

Kevätlukukausi 2018

Iiris Renvall Viuluakatemiaan

Iiris Renvall, Musiikkiopisto Juvenaliassa opiskeleva 11-vuotias viulisti on hyväksytty Viuluakatemiaan. Syksyn 2017 marraskuisen, 10-18-vuotiaille kohdennetun  koesoiton tuloksena Iiris pääsee Juvenalian opintojen rinnalla periodiluontoisesti Viuluakatemian huippuviulistien ja –pedagogien ohjaukseen. Juvenaliassa Iiris aloitti opintonsa Kirsti Suikkasen viuluvalmennuksessa ja opiskelee nyt viidettä vuotta viululehtori Maarit Rannan luokalla.
Viuluakatemia tarjoaa lisävalmennusta lahjakkaille nuorille suomalaisille viulisteille yhteistyössä oman opettajan kanssa. Se on kouluttanut kilpailuvoittajia ja valovoimaisia muusikoita, jotka ovat lunastaneet paikkansa Suomen klassisen musiikin kentällä niin solisteina, kamarimuusikkoina kuin orkestereiden keulapaikoillakin. Viuluakatemian perustivat viulistit Elina Vähälä ja Janne Malmivaara vuonna 2009 Suomen Kulttuurirahaston tuella. 

Juvenalia Big Bandin levyarvostelu

Juvenalia Big Band

Taidekasvatusteko -palkinto Floora-hankkeelle

Taidekasvatusteko -palkinto on myönnetty tänä vuonna pääkaupunkiseudulla toimivalle Floora-hankkeelle. Floora-hankkeen ideana on rahoittaa sadan lapsen soittotunnit pääkaupunkiseudun musiikkioppilaitoksissa. Musiikkikasvatusta tarjotaan kolmeksi vuodeksi lapsille, joilla ei olisi siihen muuten mahdollisuutta.  Lue HS artikkeli tästä

 

Syyslukukausi 2017

Pro musica -säätiö nimesi Juvenaliassa opiskelleen Nina Rannan

Pro Musica Säätiön hallitus on nimennyt vuoden 2017 Nuoriksi muusikoiksi laulajattaret Elisaveta Rimkevitchin ja Aurora Martensin sekä pianisti Niina Rannan. Em. Nina Ranta on opiskellut aikanaan Juvenaliassa opettaja Maarit Honkasen johdolla. Onnittelut!

Print Friendly, PDF & Email