Lainasoittimet

Juvenaliassa on jonkin verran kohtuuhintaisia lainasoittimia Sellon toimipisteen soitinvarastossa. Lainattavista soittimista on mainittu erikseen sivujemme soitinesittelyn yhteydessä.

Lainasoittimet on tarkoitettu opintojen alkuvaiheisiin. Laina-aika on rajallinen eikä kaikille välttämättä löydy lainasoittimia lainkaan. Perheiden täytyy siis varautua oman soittimen hankintaan heti soittotuntien alkaessa tai lainasoitinten osalta pääsääntöisesti viimeistään perustasolle siirryttäessä.

Lainasopimus

Ensimmäisestä lainasta tehdään erillinen lainasopimus (kts. lainausehdot alla), jonka oppilaan huoltaja allekirjoittaa. Sen jälkeen soitinvaihdoksista vain päivitetään tiedot soitinrekisteriin.

Soitinvuokra

Maksu soitinlainasta suoritetaan aina lukukausimaksun yhteydessä (syksy/kevät). Soitinvuokrat löytyvät lukukausimaksuista.

Soittimen palautus/vaihto

Mahdollisista muutoksista lainassa on informoitava toimistoa välittömästi joko suoraan tai opettajan välityksellä (palautukset, vaihdot ym).

 

Soitinlainoja hoitaa
Sirkku Angeria – sirkku.angeria@juvenalia.fi tai 044 7456 537

 

SOITTIMIEN LAINAUSEHDOT

  1. Soitinlaina on voimassa toistaiseksi.
  2. Muutokset lainasopimukseen ilmoitetaan lukuvuoden alussa elokuun loppuun mennessä. Jos oppilas lopettaa opiskelunsa musiikkiopistossa on soitin palautettava toimistoon ensi tilassa.
  3. Soittimen lainaaja vastaa siitä, että palauttaessaan soittimen ja siihen kuuluvat tarvikkeet ne ovat yhtä hyvässä kunnossa kuin luovutushetkellä.
  4. Soittimen lainaaja hankkii omalla kustannuksellaan instrumentin kunnossapitoon tarvittavat ja käytössä olevat tarvikkeet. (mm. kielet)
  5. Soittimen lainaaja sitoutuu maksamaan soitinvuokran ja vakuuttamaan lainasoittimen.
  6. Soittimen lainaaja vie ja noutaa soittimen huoltoon, jos huoltoa tarvitaan laina-aikana.
  7. Itseaiheutettujen vikojen korjaamisesta vastaa soittimen lainaaja.
  8. Soitin tulee palauttaa sopimuksen päättyessä toimistoon tai iltavahtimestarille Sellon toimipisteeseen. Soitinta ei voi palauttaa opettajalle. Vastuu soittimesta maksuineen on soittimen lainaajalla niin pitkään kun soitin on palautettu toimistoon tai iltavahtimestarille Sellon soitmipisteeseen.
Print Friendly, PDF & Email