INSTRUMENTTIOPETUS

Oppilaspaikan voi perua kuluitta viimeistään 31.7.  sähköpostilla osoitteeseen sirkku.angeria@juvenalia.fi. Sen jälkeen joutuu maksamaan lukukausimaksun kokonaan, vaikka peruisikin paikkansa.

Jos oppilas haluaa lopettaa opintonsa kokonaan tai väliaikaisesti Juvenaliassa kevätlukukauden alussa, tulee hänen tai alaikäisen huoltajan ilmoittaa asiasta musiikkiopiston toimistoon viimeistään 1. joulukuuta. Opintojen lopetus: ilmoitus toimistoon sirkku.angeria@juvenalia.fi. Väliaikaiskeskeytys ilmoitus annetaan omilla eepos-tunnuksilla Eepos oppilashallintajärjestelmän kautta.

Jos ilmoitus ei ole tullut määräaikaan mennessä, joutuu maksamaan kevään lukukausimaksun kokonaan (Poikkeuksena äkillinen muutto paikkakunnalta tai vakava sairaus.) Alaikäisen oppilaan oppilaspaikan voi perua vain oppilaan huoltaja. Peruminen tulee aina tehdä kirjallisesti sähköpostilla musiikkiopiston toimistoon sirkku.angeria@juvenalia.fi. Opettajalle tehty ilmoitus ei ole riittävä.

Oppilas voi olla oppilaana vain yhdessä musiikkioppilaitoksessa kerrallaan.

 

MUSIIKKILEIKKIKOULU

Oppilaspaikan voi perua kuluitta ennen syys- tai kevätlukukauden alkua. Myöhemmistä peruutuksista veloitetaan koko lukukausimaksu. Alaikäisen oppilaan oppilaspaikan voi perua vain oppilaan huoltaja. Opintojen lopettamisesta tulee ilmoittaa kirjallisesti  sähköpostilla sekä omalle opettajalle että toimistoon (sirkku.angeria@juvenalia.fi).

 

Väliaikaiskeskeytys

Print Friendly, PDF & Email