Juvenalian musiikkiteatterilinjan perustaso on nelivuotinen, korkeatasoinen musiikkiteatterin ammattilaisten vetämä koulutusohjelma. Linjalle otetaan opiskelijoita joka toinen vuosi ja jokainen vuosikurssi muodostaa tiiviin ensemblen, joka tekee opintojen aikana monenlaisia konsertti- ja musiikkiteatteriesityksiä. Jokasyksyiset ja -keväiset esiintymiset toteutetaan suurimmaksi osaksi Sellosalin suurella näyttämöllä. Neljäntenä vuonna opiskelijat valmistavat omat tekstiä ja liikettä sisältävät konserttikokonaisuudet, jotka toimivat myös teatterilaulun perustason päättösuorituksena.

Lukuvuonna 2017-2018 linjalla ovat opettajina Elina Aalto (teatteri-ilmaisu),  Hanna Kaila (musiikkiteatterilaulu ja ensemble, op. Laura Virtalan sijainen), Jens Walentinsson (tanssi-ilmaisu) sekä Risto Kupiainen (musiikkiteatterikapellimestari, linjanjohtaja).

Musiikkiteatterilinjalla opiskelijan pääaine on laulu. Teatterilaulua voivat pyrkiä opiskelemaan pääsääntöisesti 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

 

Länsiväylän kirjoitus musiikkiteatterista 30.11.2014

Hienoja uutisia Laura Virtalalta maaliskuussa 2016!
”Helsingin kaupunginteatterin Shrek musikaalin kapellimestari otti minuun yhteyttä,  ja kysyi olisiko linjallamme varteenotettavia nuoria nuoren Fionan (naispääosa nuorena) rooliin. Lähetimme linjaltamme muutaman tytön koelauluihin, ja neljä viidestä callbackin saaneesta oli linjaltamme. Roolin sai kaksi tyttöä, meidän linjalta!!!! ”

 

Musiikkiteatterin opetussuunnitelmat:

Musiikkiteatterin ops perustaso ja Musiikkiteatterin ops musiikkiopistotaso

Musiikkiteatteri presentaatio

 

Musiikkiteatterin aiempia produktioita:
Suruttomat 2016
Ötökän elämää 2015
Yrjönkatu 2013

 

Musteatteri esitys 20.5.2014

Seasons of Love -konsertista Sellosalissa 20.5.2014. Kuva Laura Virtala.

 

musikaalilaulu – teatterilaulu – musiikkiteatterikoulutus – musiikkiteatterin opinnot –   opiskele musiikkiteatteria

Print Friendly