Juvenalian musiikkiteatterilinjan perustaso on nelivuotinen, korkeatasoinen musiikkiteatterin ammattilaisten vetämäkoulutusohjelma. Linjalle otetaan opiskelijoita joka toinen vuosi ja jokainen vuosikurssi muodostaa tiiviin ensemblen, joka tekee opintojen aikana monenlaisia konsertti- ja musiikkiteatteriesityksiä.

Jokasyksyiset ja -keväiset esiintymiset toteutetaan suurimmaksi osaksi Sellosalin suurella näyttämöllä. Neljäntenä vuonna opiskelijat valmistavat oman laulua, tekstiä ja liikettä sisältävän konserttikokonaisuuden, joka toimii myös teatterilaulun musiikkiopistotason päättösuorituksena.

Linjalla ovat opettajina Vera Kiiskinen (teatteri-ilmaisu),  Enna Snellman – poissa kevään 2020 * (ent. Henriksson) (musiikkiteatterilaulu, ensemble), Laura Virtala (musiikkiteatterilaulu ja ensemble, linjan vastuuhenkilö), Jens Walentinsson (tanssi-ilmaisu) sekä Maritta Manner (musiikkiteatterikapellimestari).

* Ennan sijaisina keväällä 2020 Miia Luoma, Tuulikki Blom, Elina Aalto

Musiikkiteatterilinjalla opiskelijan pääaine on laulu. Teatterilaulua voivat pyrkiä opiskelemaan pääsääntöisesti 15-vuotiaat ja sitä vanhemmat. Musiikkiteatterilinjalle voi pyrkiä opiskelemaan pääsykokeiden kautta.


Lisätietoja: Virtala Laura, teatterilaulu ja ensemble,
linjan vastuuhenkilö p. 044 745 6536


Lukukausimaksut 


Yleisinfoa Juvenalian pääsykokeista

Musiikkiopisto Juvenalian opetusssuunnitelma
Musiikkiteatterin opetussuunnitelma (tulossa)

 

Länsiväylän kirjoitus musiikkiteatterista 30.11.2014


Hienoja uutisia Laura Virtalalta maaliskuussa 2016!

”Helsingin kaupunginteatterin Shrek musikaalin kapellimestari otti minuun yhteyttä,  ja kysyi olisiko linjallamme varteenotettavia nuoria nuoren Fionan (naispääosa nuorena) rooliin. Lähetimme linjaltamme muutaman tytön koelauluihin, ja neljä viidestä callbackin saaneesta oli linjaltamme. Roolin sai kaksi tyttöä, meidän linjalta!!!! ”

 

 

Toukokuussa 2019 

PIKKU NAISIA -musikaali

Musiikkiteatterin aiempia produktioita:
Suruttomat 2016
Ötökän elämää 2015
Yrjönkatu 2013

 

Musteatteri esitys 20.5.2014

Seasons of Love -konsertista Sellosalissa 20.5.2014. Kuva Laura Virtala.

 

musikaalilaulu – teatterilaulu – musiikkiteatterikoulutus – musiikkiteatterin opinnot –   opiskele musiikkiteatteria

Print Friendly, PDF & Email