Konserttikortin käyttöönotolla halutaan lisätä oppilaiden aktiivisuutta käydä konserteissa. Tarkoitus on, että kullekin oppilaalle kertyisi vähintään 4 merkintää lukuvuoden aikana. Konserttikortti palautetaan toimistoon 1.5. mennessä, jonka jälkeen ahkerimmille konsertissa kävijöille on luvassa pieniä palkintoja lukuvuoden päättäjäisten yhteydessä.

Konserttikortin voit pyytää opettajaltasi tai voit noutaa sen Juvenalian opetustilojen esitetelineistä. Konserttien ohjelmamyynnistä kertyvillä tuloilla kartutetaan opiston stipendi- ja lainasoitinrahastoa. Huom! Merkintään oikeuttavat vain ne lukukausien aikana olevat konsertit, joissa ei itse esiinny (mm. kesäkonsertit eivät kartuta merkintöjä).

 

Konserttietiketin mukaista on, että yleisö antaa keskittymisrauhan häiriöttömällä käytöksellään niin esiintyjille kuin kanssakuulijoilleen ja kunnioittaa jokaisen esityksen taakse kätkeytyvää suurta työtä mm. kuuntelemalla konsertin kokonaan.

Samoin esiintyjä kiittää ja arvostaa konserttiin saapuneita kuulijoita paitsi itse esityksellään, myös lavakäytöksellään ja asianmukaisella pukeutumisellaan.

Print Friendly, PDF & Email