Klikkamalla viikonpäivää saat alla ao. päivän ryhmät näkyviin

Sello

Maanantai  

Tiistai  

Keskiviikko 

Torstai

 

 

 

Tiedote

Tässä käytännön asioita Hanne Närhinsalon oppilaille:

MUPE 1A OPPILAAT JA HEIDÄN VANHEMMAT

Opettaja: Hanne Närhinsalo
Tunnille mukaan: kynä, kumi, nuottiviivastovihko (5-viivaa) ja A4-kansio.

Läksysivut: Läksysivuilta löydät kotitehtävät, lyhyen kuvauksen tunnista ja muut tärkeät asiat. www.juvenalia.fi -> opistomme -> musiikin perusteet -> läksyt -> tunnin päivä -> ryhmä.

Poissaolot: Säännöllinen osallistuminen opetukseen on tärkeää. Jos poissaoloja tulee useampi, oppilas on tervetullut toisen samantasoisen ryhmän tunnille. Poissaolosta täytyy ehdottomasti ilmoittaa tekstiviestillä tai sähköpostitse suoraan minulle.

Tuntitoiminta: Musiikin perusteiden tavoitteena on auttaa oppilasta kuuntelemaan ja ymmärtämään musiikkia: rytmiä, melodiaa ja harmoniaa sekä musiikillisia muotoja ja samalla kehittää nuotinlukutaitoa. Tunneilla opiskellaan käytännön muusikkoutta, asioita, jotka tukevat oppilaan oman musiikillisen minän kehittymistä ja soitto-opintoja. Opeteltavia asioita lähestytään monin tavoin: laulaen, soittaen, liikkuen, aktiivisesti kuunnellen ja kirjoittaen. Oppilaan omaa soitinta tarvitaan silloin tällöin tunnilla, mutta ilmoitan siitä erikseen. Oppilaiden soittokappaleita, itsetehtyjä säestyksiä, sävellyksiä ja sovituksia hyödynnetään oppimateriaalina. Tämä tukee opiskeltavien asioiden yhdistymistä oppilaan omaan musisointiin.

 

ILOA JA OIVALLUSTA, SOITTOA JA LAULUN LURITUSTA… Terveisin Hanne Närhinsalo
050 3619 555 / hanne.narhinsalo@juvenalia.fi

 

Läksyt – Muut muha opettajat

takaisin – MUHA (musiikiin perusteet)

Print Friendly, PDF & Email